Videokurs over to halve dager

Lær å holde engasjerende digitale workshoper

Færre møter. Bedre valg. Mer fornøyde kollegaer.

Få tilsendt et tilbud

Dette kurset gir deg ferdighetene og verktøyene du trenger for å gjennomføre engasjerende digitale workshoper i din organisasjon.

Du tar kurset sammen med teamet ditt. Det sikrer at dere alle får en felles forståelse for metodikken og verktøyene som brukes for å jobbe effektivt med digitale workshoper sammen. Etter kurset er dere bedre rustet til både å planlegge, lede, gjennomføre og delta i digitale workshoper.

Dette lærer du i kurset

Hvordan bruke digitale arbeidsflater i sanntid

Når vi har fysiske workshoper, samles vi som regel rundt en felles arbeidsflate for å sikre at alle har oversikt over prosessen og beslutningene som tas. Vi lærer deg å skape en tilsvarende arbeidsflate for deres digitale workshoper.

Planlegging og gjennomføring av workshoper

En effektiv workshop starter lenge før deltakerne samles. Du lærer å planlegge en arbeidsprosess på en god måte, slik at dere kan bruke tiden intensjonelt og effektivt når selve prosessen starter.

Workshopledelse som får alle med

Lær hvordan du planlegger digitale workshoper som er engasjerende og involverende slik at alles stemmer blir hørt og hensyntatt.

Universelle prinsipper som kan tilpasses din organisasjon

Ingen organisasjoner er helt like. Derfor lærer du ikke bare universelle prinsipper og metoder, men også hvordan du kan tilpasse dem til din organisasjon og deres måte å jobbe på.

Mengdetrening med praktiske oppgaver

Som med alt annet må dere mengdetrene på å jobbe godt sammen digitalt. Dette kurset handler om å praktisere, reflektere og repetere til du føler deg trygg på at du læringen sitter.

Få svar på det du lurer på

Det er satt av god tid til å gjennomgå deres utfordringer og spørsmål underveis i kurset, og etter kursslutt får dere tilgang til et forum der vi hjelper hverandre til å lære enda mer over tid.

Format og kursprogram

To halve dager over video
4 timer hver kursdag (inkludert pauser)
Opptil 14 deltakere fra din organisasjon

Hvordan bruke digitale arbeidsflater i sanntid

Samlingene gjennomføres digitalt og legger stor vekt på praktisk trening og samarbeid, med mål om å gjøre deg trygg i rollen som leder eller deltaker i en digital workshop.

  • Fleksibelt kurstidspunkt – oppstart når det passer dere best.

  • Kurset tilpasses de digitale verktøyene dere bruker internt, og deres arbeidshverdag, kultur og kontekst.

  • Felles læring sørger for at alle på teamet forstår arbeidsmetodikken.

  • Dere får tilgang til læringsforum i etterkant av kurset hvor vi hjelper hverandre.

Dag 1

Digitale workshoper:
Hva, hvorfor og hvordan

Første kursdag gir en grundig introduksjon i kunsten å planlegge og gjennomføre digitale workshoper. 

Tilbakemelding og veiledning

Det er en ukes pause mellom første og andre kursdag, og i denne perioden oppfordres du til å ta i bruk teknikkene, metodene og verktøyene du har lært. 

Dag 2

Digitale workshoper for viderekomne

Vi går i dybden på teknikker og metoder for å heve deres digitale workshoper til neste nivå.

Dette får du som deltaker

Signert kursbevis

Kursbevis med beskrivelse av innhold og læringsutbytte i kurset.

Tilgang på alt materiell

Slik at du kan repetere eller lære videre til dine kollegaer senere.

Tilgang til lukket forum

Utveksle erfaringer og læring med kursholderne og tidligere deltakere.

Maler og eksempler til fri bruk

I løpet av kurset utvikler du egne malverk og arbeidsprosesser som er klare til å gjennomføres i din organisasjon.

Selvtillit til å lede digitale workshoper

Etter kurset har du ferdigheter, kunnskap og praktisk erfaring nok til å planlegge og gjennomføre digitale workshoper i din organisasjon.

Disse har allerede vært på workshopkurs med oss!

Kurset i digitale workshoper er inspirerende og intensivt! Læringskurven var bratt og dette gjorde at jeg fikk mer utbytte enn forventet. Kurslederne la all sin energi i læring og oppfølging av deltakerne. Denne energien smittet også over på oss som deltok. For min del var det dette som skulle til for å sette fart på å utvikle og gjennomføre kreative digitale arbeidsprosesser med like godt resultat som når vi jobber sammen fysisk, og det med en effektivitet som jeg ikke hadde sett for meg. Jeg kan anbefale kurset til alle som leter etter gode verktøy og metoder for gjennomføring av digital problemløsning!

Jeg anbefaler dette kurset til alle som jobber med workshops og medvirkning. Kurslederne er ikke bare kunnskapsrike og delevillige, men de skaper også en utrolig inspirerende atmosfære og et trygt digitalt miljø for de av oss som fortsatt synes det er litt vanskelig. For meg var det verdt både pengene og tiden. Det tør jeg nesten garantere det blir for deg også. 

Kurset har gitt meg bedre kunnskap om digital samskaping i egne arbeidsmøter. Når jeg skal utforme veiledning til andre om hvordan samarbeide mer effektiv - er dette nyttig. En av de viktigste tingene jeg tar med meg er hvordan jeg skaper god struktur i en kreativ arbeidsprosess. For noen høres det kanskje ut som struktur og kreativitet ikke er en god kombo, men erfaringene mine er at nettopp strukturen gjør at flere får tatt del og bidratt. Med god struktur og god planlegging forstår jeg bedre hva vi skal frem til og hva vi holder på med. Da blir jeg mer kreativ.

Få tilsendt et tilbud

Nysgjerrig på workshopkurset? Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet, så sender vi deg et uforpliktende tilbud. Lykke til med det digitale arbeidet så lenge!

Kontakt oss
Ønsker du å komme i kontakt med oss direkte?
Ring Andreas på telefon 940 93 867, eller send en epost til post@remotework.no
kontakt oss