Interaktive digitale konferanser som engasjerer

Har du fått nok av passive digitale konferanser som består av videoforedrag i time etter time, uten noen form for aktiv deltakelse? 


Det har vi også. Derfor har vi spesialisert oss på å lage interaktive digitale konferanser, hvor alle som er påmeldt blir aktive deltakere på konferansedagen. 

Som deltaker i en slik interaktiv konferanse skal man ikke bare se og lytte, men også diskutere i grupper, møte nye mennesker, og bidra aktivt med sin kunnskap og kompetanse underveis.

Vi tar ansvar for at det tekniske fungerer som smurt

Vi er eksperter på verktøyet Hopin, som er spesiallaget for interaktive digitale konferanser.

Du trenger ikke kunne noe som helst om Hopin – vi setter det opp, og tar ansvar for alt det tekniske før og under konferansen.

Vi hjelper til med å legge programmet for konferansen

En god digital konferanse må legges opp på en annen måte enn fysiske konferanser, fordi deltakeropplevelsen er så annerledes.

Vi bistår med å legge et program som ivaretar deltakernes energi og oppmerksomhet gjennom hele konferansen på en hensiktsmessig måte.

Vi aktiviserer deltakerne på en måte de ikke har opplevd før

Vi engasjerer og aktiverer deltakerne, og lar dem være med å forme selve konferansen i sanntid.

De får bidra med innsikt og innspill, delta i diskusjonsgrupper, og får treffe andre deltakere i digitale møterom, for å nevne noe. Det er derfor vi kaller det en interaktiv konferanse!

Vi er der og løser problemer gjennom hele konferansen

Uforutsette ting skjer alltid når det passer dårligst – på selve konferansedagen.

Derfor er vi tilstede under hele konferansen for å ta oss av alt som måtte dukke opp underveis, slik at du du som arrangør kan senke skuldrene når det virkelig gjelder.

Tilleggsprodukter

Få enda mer ut av konferansen

Deltakerundersøkelse

Deltakerundersøkelser er viktig for å læring og for å vite om konferansen har oppnådd sitt formål. Vi leverer en oppsummering av det deltakerne sitter igjen med etterkant av konferansen.

Visuelt referat

Vi stiller med en dyktig illustratør som tegner viktige poenger som tas opp og diskuteres under konferansen. Illustrasjonene er humoristiske og fargerike, og vekker alltid begeistring når de leveres ut i etterkant. Tidligere kunder forteller oss at disse referatene er prikken over i-en!

Innsiktsrapport

Vi lager en sluttrapport med læringspunkter, innsikter og konklusjoner fra konferansen. Rapporten kan deles med deltakere og partnere i etterkant.

Få tilsendt et tilbud

Ønsker du hjelp til å arrangere en interaktiv digital konferanse?

Ta kontakt, så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Bilde av Trond Christoffersen

Trond Christoffersen
‍Tlf: 922 22 401

Læringsutbytte

Fra fysisk til digital workshop
Lær hvordan du kan flytte fysiske workshoper over til en digital flate.

Planlegg workshopene godt
Lær å planlegge en god workshop, slik at tiden kan brukes effektivt når den starter.

La alle bli hørt
Lær å skape engasjerende og involverende digitale workshoper hvor alle stemmer blir hørt.


Lær prinsipper og metoder, og hvordan du kan tilpasse dem til din organisasjon og deres måte å jobbe på.

Praktiser, reflekter og repeter til du føler deg trygg på at du læringen i kurset sitter.

Det er satt av god tid til å gjennomgå deres utfordringer og spørsmål underveis.

No items found.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

No items found.

Fra tidligere kursdeltakere

En av de viktigste tingene jeg tar med meg er hvordan jeg skaper god struktur i en kreativ arbeidsprosess. For noen høres det kanskje ut som struktur og kreativitet ikke er en god kombo, men erfaringene mine er at nettopp strukturen gjør at flere får tatt del og bidratt. Med god struktur og god planlegging forstår jeg bedre hva vi skal frem til og hva vi holder på med. Da blir jeg mer kreativ.

En av de viktigste tingene jeg tar med meg er hvordan jeg skaper god struktur i en kreativ arbeidsprosess. For noen høres det kanskje ut som struktur og kreativitet ikke er en god kombo, men erfaringene mine er at nettopp strukturen gjør at flere får tatt del og bidratt. Med god struktur og god planlegging forstår jeg bedre hva vi skal frem til og hva vi holder på med. Da blir jeg mer kreativ.