Hils på Team RemoteWork

Vi er et team av prosessledere som har kommet sammen for å hjelpe store og små organisasjoner med overgangen til en digital og hybrid arbeidshverdag.

Robin Sverd
Robin er utdannet Kaospilot, og er programansvarlig for lederutviklingsprogrammet Future Leaders. Han har gjennomført kreative samskapingsprosesser digitalt i flere år, og brenner for å dele mulighetene digital samskaping gir med så mange som mulig.
Eirik Haddal
Eirik er også Kaospilot, og har i tillegg fagbakgrunn fra Arbeid- og Organisasjonspsykologi ved Universitetet i Roskilde. Eirik har de siste årene jobbet med organisasjonsutvikling med fokus på læring, samarbeid og god ressursutnyttelse.
Erlend Klette
Erlend har bakgrunn fra styret i den populære festivalen Trevarefest, og har fått ting gjort i kultur-Norge i mange år før han ble med i Team RemoteWork.
Trond Christoffersen
Trond er leder og kommersielt ansvarlig for RemoteWork og har bakgrunn fra flere år med ledelse, salg, prosjektledelse og markedsføring i flere bransjer. Han vil være tett på kundene våre, både i prosesser og på oppfølging, og være den du kan forholde deg til i kundereisen hos RemoteWork.
Frøyja Ruud Grytnes
Frøyja er utdannet prosjektleder fra Emergence School of Leadership, og har en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling. Hun har utført prosjekter innenfor event, brukeropplevelser, markedsføring og prosessledelse.

Kan vi hjelpe deg?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. Lykke til med det digitale arbeidet så lenge!

Bilde av Trond Christoffersen

Trond Christoffersen
‍Tlf: 922 22 401

Takk for innsendingen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.