Hils på Team RemoteWork

Vi er et team av prosessledere som har kommet sammen for å hjelpe store og små organisasjoner med overgangen til en digital og hybrid arbeidshverdag.

Robin Sverd

rs@remotework.no

Robin er utdannet Kaospilot, og er programansvarlig for lederutviklingsprogrammet Future Leaders. Han har gjennomført kreative samskapingsprosesser digitalt i flere år, og brenner for å dele mulighetene digital samskaping gir med så mange som mulig.

Frøyja Ruud Grytnes

fg@remotework.no

Frøyja er utdannet prosjektleder fra Emergence School of Leadership, og har en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling. Hun har utført prosjekter innenfor event, brukeropplevelser, markedsføring og prosessledelse.

Trond Christoffersen

tc@remotework.no

Trond er leder og kommersielt ansvarlig for RemoteWork og har bakgrunn fra flere år med ledelse, salg, prosjektledelse og markedsføring i flere bransjer. Han vil være tett på kundene våre, både i prosesser og på oppfølging, og være den du kan forholde deg til i kundereisen hos RemoteWork.

Jacob Mørch

jm@braver.no

Christer Dalsbøe

cd@braver.no

Fredrik Bedsvaag

fb@braver.no

Vår illustratør Fredrik har en fantastisk penn. La ham fange essensen i deres møte eller foredrag, slik at dere kan sitte igjen med en uforglemmelig illustrasjon som minner alle møtedeltakerne på hva som ble sagt med ett blikk.

Nora Markussen

nm@braver.no

Kan vi hjelpe deg?

Fyll ut skjemaet, eller send en mail til post@remotework.no

Lykke til med det digitale arbeidet så lenge!

Bilde av Trond Christoffersen

Trond Christoffersen
‍Tlf: 922 22 401

Takk for innsendingen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.